BİLECİK AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI OSMANELİ’NDE YAPILDI

 Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı spor kulüplerinin istişare toplantısına Bilecik’in Osmaneli ilçesi ev sahipliği yaptı.  

16 Şubat 2018 Cuma 14:05
249 Okunma
BİLECİK AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI OSMANELİ’NDE YAPILDI
banner15

 Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı spor kulüplerinin istişare toplantısına Bilecik’in Osmaneli ilçesi ev sahipliği yaptı.  


  Her ay bir ilçede yapılan Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı, İçmeler Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba yaptı. Başkan Kaba, konuşmasında, “Hepsi bizim için birer kardeş olan spor kulüplerimizin başkan ve yöneticilerini Osmaneli’nde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

 Biz 1308 Osmaneli Belediyespor olarak 17 branşta, yüzlerce sporcu ile faaliyet gösteren bir kulübüz. Özellikle alt yapılarımızda yaptığımız çalışmalar ile Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları çıkarmış olmanın gururu ile spor yöneticiliği yapmaktayız.

 Amatör kulüplerimiz hepinizin malumu olduğu üzere kıt imkanlarla faaliyet göstermeye çalışan, yöneticilerimizin fedakarlıkları ile ayakta durmaya çalışan kurumlardır. Buna rağmen bizler yılmadan, gençlerimize, çocuklarımıza spor alanında hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir çocuğumuzu bile kötü alışkanlıklardan kurtarsak bu toplum için bir kârdır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 
  Bilecik’in Osmaneli İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş’ın yaptırdığı dua eşliğinde yenen yemekten sonra, Bilecik’in Osmaneli İlçe Kaymakamı, ve belediye başkanları birer konuşma yaptılar. Bilecikspor ve Kınıkspor kulübü başkanlarının konuşmalarından sonra, 1308 Osmaneli Belediyespor’un Taekwondo ve Atletizim branşında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan sporcularına ödülleri takdim edildi.

 
  Bilecik Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, “2016-2017 sezonu başında ilk kez Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in girişimleri ile başlayan toplantılarımız, halen her ay bir ilçemizde olmak koşuluyla devam etmektedir. 2017-2018 sezonunun ilk toplantısını Bilecik'te, ikinci toplantısını yine Osmaneli ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Desteklerinden dolayı başta Münür Şahin başkanımız olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  

 Bu toplantılar bizler ve kulüplerimiz için çok önemli. Toplantılarımızı devam ettireceğiz. Şubat ayı toplantımıza ev sahipliği yapan 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü başkanımıza ve Osmaneli Belediye Başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 
  Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Başkanı İlhan Özden, Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik’in Bozüyük İlçesi Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Bilecik Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Rektörü İbrahim Taş, Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Futbol Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Bilecik’in Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan, Bilecik’in Osmaneli İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş, Bilecik’in Osmaneli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Bilgi Özyaşar, spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantı, yöneticilerin ve kulüp başkanlarının karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle