BAŞKAN ŞAHİN“ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerine gelecek yatırımlara arsa, konak, bina tahsis eden kısaca devletten aldığından daha fazlasını kamuya veren örnek belediye olduklarını söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Ekim 2021 Cuma 15:30
43 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN“ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ”
banner15

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerine gelecek yatırımlara arsa, konak, bina tahsis eden kısaca devletten aldığından daha fazlasını kamuya veren örnek belediye olduklarını söyledi.


Osmaneli Belediyesi sahip olduğu arsalardan, Osmaneli Nilüfer Hatun Anadolu Teknik Meslek Lisesi, Jandarma Komutanlığı, kaymakamlık lojmanı, Osmaneli İlköğretim Okulu, Toplum Sağlığı Merkezi'ne hibe eden ve yeni yatırımlar için elinde hazır arsa stoku bulunduran beledilerden biri.

Konu hakkında açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Osmaneli Belediyesi sahip olduğu konaklardan Gençlik ve Spor Bakanlığına gençlik merkezi için iki adet konak, Çevre Şehircilik Bakanlığına Tapu ve Tapu Kadastro için iki adet konak, BŞEÜ-OMYO aşçılık ve turizm bölümü için dört adet konak, kütüphane, kültür evi ve özel kent müzesi için Kültür ve Turizm Bakanlığına üç konak, genç ve kadın girişimciler ve iş geliştirme merkezleri için yedi adet konak, muhtarlar derneğine bir konak tahsis ettik. Tapusu Osmaneli Belediyesinin mülkü olan Aya Yorgi Kilisesini Kültür ve Turizm Bakanlığına restorasyonu yapılarak kültür merkezi ve müze olarak kullanılmak üzere tahsisini gerçekleştirdi.

Osmaneli Belediyesi kendisine ait arsa üzerinde inşaatı devam eden 200 öğrencilik kreş ile eğitime verdiği destekle örnek alınan ve örnek alınacak belediyedir. Osmaneli Belediyesi sahip olduğu gayrimenkullerden kamu yatırımları için gerekli her türlü arsa, konak, bina desteğine her zaman hazır olan Osmaneli kamudan aldığından fazlasını kamuya veren farklı bir belediyedir. Belediyemiz gayrimenkullerini kamuya hibe veya tahsis ederek ilçemize yapılan veya yapılacak olan her yatırıma destek oluyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.10.2021 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle