BAŞKAN ŞAHİN, HAL KOMPLEKSİ ÇEVRE DÜZENLEME VE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hal kompleksi çevre düzenleme ve yapımı devam eden yatırımları inceledi. Yapılan incelemeler ardından bir açıklama yapan Başkan Şahin, "Hal kompleksimizde devam eden alt yapı, çevre düzenlemesi ve önümüzdeki hafta tamamlanacak asfaltlama çalışmaları ocak ayında hizmete girecek.

18 Aralık 2020 Cuma 12:39
133 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN, HAL KOMPLEKSİ ÇEVRE DÜZENLEME VE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ
banner15

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hal kompleksi çevre düzenleme ve yapımı devam eden yatırımları inceledi.
Yapılan incelemeler ardından bir açıklama yapan Başkan Şahin, "Hal kompleksimizde devam eden alt yapı, çevre düzenlemesi ve önümüzdeki hafta tamamlanacak asfaltlama çalışmaları ocak ayında hizmete girecek.

Yeni otogar çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi. Osmaneli tarımı için çok değerli olan hal kompleksimiz çiftçimizin en büyük sorunu olan pazarlama için önemli kazanım oldu.

Ticaret Bakanlığı onaylı sebze-meyve halimizde büyük marketlere alım yapan şirketler, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, Kadın Girişimciler Kooperatifi, belediye şirketi ve market alıcıları yer alıyor. Bu yıl karpuz, kavun, biber, ayva, tahıl başta olmak üzere birçok ürünün gerçek değerinde satışı hal kompleksimizde gerçekleşti" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle