BAŞKAN ŞAHİN GAZETECİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ocak 2018 Çarşamba 17:32
283 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN GAZETECİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

 Bilecik’ in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Osmaneli'deki ulusal ve yerel basın temsilcilerine bir yemek verdi.  


  İlçedeki bir restoranda düzenlenen öğle yemeğine, Osmaneli Belediyesi Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Gençlik kolları Başkanı Emre Yılmaz,  Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Adem Bedir, Belediye Meclis üyeleri ile ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.
  Gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizen Belediye Başkan Münür Şahin, "Gazetecilik çok apayrı bir olay. Gerçekten güç hava şartlarında dahi herhangi bir olay olduğunda aracı olmasa bile, koşarak hızlıca olay yerine gidip oradan olay yerini en güzel şekilde resimleyip, görüntüleyip halka doğru bir şeklinde ulaştırmak için çaba gösteriyorsunuz. Halkımızın, vatandaşımızın haber alma ihtiyacını en güzel şekilde en kısa zamanda ulaştırmak kolay değil. Çünkü bu bir fedakârlıktır. Gece gündüz, sıcak soğuk demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşuşturan basın mensupları için yapılan her türlü organizasyonun ayrı bir önem kazandığını ifade eden Başkan Şahin, tüm basın mensuplarına çalışma hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerken 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.


  Daha sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci ise, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Münür Şahinin ev sahipliğinde ilçemizde görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları ile bir araya geldik. Osmaneli ’de basın sektöründe faaliyet gösteren kar, kış, kıyamet demeden kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi amaçlayarak gayret gösteren kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Osmaneli ’de görev yapan gazeteci kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle