AVCILAR KULÜBÜ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

  Osmaneli İstasyon Avcılık Atıcılık Doğa Sporları Derneği üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

04 Haziran 2018 Pazartesi 13:19
189 Okunma
AVCILAR KULÜBÜ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

  Osmaneli İstasyon Avcılık Atıcılık Doğa Sporları Derneği üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.


  Dernek lokali önünde gerçekleşen iftar programına, Osmaneli Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı, sivil toplum kuruluşları, komşu ilçe avcıları ile Avcılar Kulübü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 İftarın ardından bir konuşma yapan Osmaneli İstasyon Avcılar Kulübü Başkanı Eyüp Sever, birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duydukları bu günde mübarek Ramazan ayı olması münasebetiyle dostlarıyla iftarda bir araya geldiklerini belirtti.

 Sever, "Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftarlar tüm insanlığın birliği, beraberliği ve kaynaşması için en güzel vesiledir. İftara icabet eden tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm Osmaneli halkının, üyelerimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle