ALÜMİNYUM FABRİKASININ TEMELLERİ ATILDI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde faaliyet gösterecek olan alüminyum fabrikasının temeli atıldı.  

05 Ağustos 2019 Pazartesi 12:53
228 Okunma
ALÜMİNYUM FABRİKASININ TEMELLERİ ATILDI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde faaliyet gösterecek olan alüminyum fabrikasının temeli atıldı.  


  Temel atma töreni sonrası bir açıklamada bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni yapılacak olan alüminyum fabrikasının ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Şahin, “Osmaneli'ni sanayileşme ile büyütmek hedefine ulaşmak için tüm siyasi partilerimizle, tüm meclis üyelerimizle, kaymakamımız ve kamu, özel sektör yöneticilerimiz ve de belediyemiz yöneticileri ile birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizle oluşturduğumuz Osmaneli milliyetçiliği sonuçlarını göstermeye başladı. İlçemize bolluk ve bereket geldi. Osmaneli her alanda yükselişe geçti. Osmaneli'ne yatırım yapan alüminyum fabrikasının değerli ortaklarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle