800 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 800 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarına sona erdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Eylül 2021 Çarşamba 14:09
33 Okunma
800 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 800 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarına sona erdi.


Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen, 1308 Osmaneli Belediye Spor, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen yaz spor okulları sona erdi.

Futbol, yüzme, tenis, basketbol, voleybol, atletizm, güreş, taekwondo, karate branşlarında 800 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarına ilginin bu sezonda büyük olduğunu anlatan Belediye Başkanı Münür Şahin, "Alt yapıda örnek kulüp olan 1308 Osmaneli Belediye Spor birçok sporcuyu üst liglere, büyük futbol takımlarına, milli takımlara kazandırmayı amaçlıyor.

Yaz spor okulları kapanış programına başta Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş'e sporculara, velilere ve hocalara teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle