TOKİ İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA SPOR SALONU AÇILDI

Bilecik TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nda spor salonu açılışı gerçekleştirildi.  

02 Mart 2018 Cuma 14:50
494 Okunma
TOKİ İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA SPOR SALONU AÇILDI

Bilecik TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nda spor salonu açılışı gerçekleştirildi.

 


  Açılışa Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Osmangazi Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
  Açılış öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Fikret Başak, öğrencilerin rahatça sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri güzel bir salona kavuşmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, salonun düzenlenmesinde başta İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


  İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise; Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünü hatırlatarak, “Bu salonlardan ve okullarımızdan sportif alanda büyük başarılara imza atan, Milli Takım’a kadar yükselebilen sporcular yetişmesini temenni ediyorum. Ancak yetişen sporcularımızın milli ve manevi değerlerimize bağlı, hak ve adalet duyguları gelişmiş bireyler olmaları da büyük önem taşıyor. Öğrencilerimizi akademik olarak, ruhen ve bedenen en iyi ve sağlıklı şekilde yetiştirme amacındayız. Değerlerimizin kazandırılmasında öğrencilerimize büyük önem veriyoruz” dedi.


  Konuşmaların ardından, kurdele kesilerek salonun açılışı gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle