KAHVELİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “KahVeli Bilinçlendirme Eğitimleri”nin beşincisi Hürriyet Mahallesi’nde düzenlendi.  

09 Mart 2018 Cuma 14:35
301 Okunma
KAHVELİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “KahVeli Bilinçlendirme Eğitimleri”nin beşincisi Hürriyet Mahallesi’nde düzenlendi.  


  Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 700. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Vehbi Şahan, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Müdar ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Ehliman Bozkurt katıldı. Etkinlikte bir açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, kıraathanede bayanların da bulunmasından çok memnun olduğunu ifade etti.

 Durmuş, “Bağımlılıkla ilgili mücadelenin, bağımlılık henüz oluşmadan, anne baba tarafından fark edilerek başlatılması gerekir. Bu fark ediş de çocuklarla vakit geçirildiğinde gerçekleşir. Çocuklarınızla konuşun, onlarla dertleşin, değer verdiğinizi hissettirin.

 Çocuğun ortaokula geldiğinde arkadaşlarına, çevresine hayır diyebilmesini öğretin. Çünkü çocukların madde bağımlılığına başlamasındaki en büyük etken yakınındaki kişilerdir.  Çocukların bazı şeylere kendilerinin karar vermesi gerektiğini öğretin. Bireyleri kaybettiğimizde aileyi, aileyi kaybettiğimizde ise toplumu kaybedeceğimizi, buna izin vermemek için çocuklarımızı kazanabilmek amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz” dedi.


  Etkinlik, eğitime katılan veliler tarafından katılımcı anketinin doldurulması, velilerin sorduğu soruların cevaplanması, görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle