BİLECİK'TE AYDİLGE RÜZGARI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen Mezuniyet Balosu’nda Aydilge muhteşem performansı ile öğrencileri coşturdu.

05 Haziran 2016 Pazar 10:04
2843 Okunma
BİLECİK'TE AYDİLGE RÜZGARI
    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen Mezuniyet Balosu’nda Aydilge muhteşem performansı ile öğrencileri coşturdu.  
 
 
   Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gezginler Kulübü tarafından Gökkaya Park'ta gerçekleştirilen mezuniyet balosunda Aydilge sahne aldı. Muhteşem enerjisi ve sahne performansı ile dillere dolanan Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizilerdeki fenomen şarkıları, Aşka Gel, Yangın Var gibi hit parçaları ve son sıngle ‘Gel Sarıl Bana’ ile Aydilge, en güzel şarkıları ile Bilecik’te Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.
 
 

  “MUHTEŞEM BİR GECE OLDU”
 
  Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi Gezginler Kulübü başkanı Mustafa Kara, Aydilge'yi Bilecik'e getirdikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bildiğiniz gibi 6 yıldır okulumuzda Bahar Şenliği olmadığı için biz de Aydilge’yi getirmek istedik.
 
 
    Aydilge bu akşam bizlere muhteşem bir gece yaşattı. Tüm mezun olan arkadaşlarıma bundan sonrası yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.
 
 
  Son olarak konser sonrası Aydilge ve öğrenciler, mezuniyet pastası keserek, geceyi noktaladılar.
 

 
 

Son Güncelleme: 05.06.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle