BİLECİKLİ YEREL SANATCI HİLAL ÇOŞGUN İLK KLİBİNİ ÇEKTİ

Bilecikli yerel sanatçı Hilal Coşgun ilk klibini “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin” türküsüne çekti.

16 Mart 2015 Pazartesi 13:08
4948 Okunma
BİLECİKLİ YEREL SANATCI HİLAL ÇOŞGUN İLK KLİBİNİ ÇEKTİ

 Bilecikli yerel sanatçı Hilal Coşgun ilk klibini “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin” türküsüne çekti. 

 

 

 

  Bilecikli yerel sanatçı Hilal Coşgun ilk klibi olan Ankara yöresine ait söz ve müziğin Anonim olan “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin” türküsüne çekti. Bilecik’in çeşitli mekanlarında çekilen klibi Bilecik’li diğer bir sanatçı ve müzisyen Ayhan Çil tarafından çekildi. Dün sosyal medyada klibini sevenleri ile buluşturan Hilal Çoşgun’a ilk tebrik aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Türk Halk Müziği bölümünde öğrencisi olduğu Zara’dan geldi. Zara sosyal paylaşım sitesinde “İTÜ’den öğrencim Hilal Çoşgun “Suya gider” eserine klip çekmiş. İzlerken gözlerin doldu” demesi oldu. 

 

 

 Kısa zamanda 9 bin izleyici kitlesine ulaşan klip hakkında açıklama yapan Hilal Coşgun, ilk klibini çektiğini belirterek, “Klibimi sosyal medya üzerinden paylaştığımda ilk tebrik edenler biri hocam Zara oldu. Kendisi beni onure edip klibimi kendi sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Bu beni çok mutlu etti. Her zaman kendisini örnek aldığım hocamın bu davranışına söyleyecek söz bulamıyorum. Bana destek olan diğer hocalarıma, aileme ve bu klibimi çekmemde gece gündüz benle uyumayan Ayhan Çil hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.03.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle