HER ŞEY TAMDA ALİ HOCAM BİR TEK BİZ Mİ EKSİĞİZ?

HER ŞEY TAMDA ALİ HOCAM BİR TEK BİZ Mİ EKSİĞİZ?

16 Şubat 2016 Salı 08:46
1949 Okunma
HER ŞEY TAMDA ALİ HOCAM BİR TEK BİZ Mİ EKSİĞİZ?
banner15

HER ŞEY TAMDA ALİ HOCAM BİR TEK BİZ Mİ EKSİĞİZ?

 

 

  Hafta sonu oynan Bilecik 1. Amatör Lig 18. hafta Bilecik Edebalispor- Bilecikspor müsabakasında başlamasının ardından maçın yan hakemi Engin Çetin bey maçın saha komiserine basın mensupları kale arkasına geçsin prosedür böyle diyor. Maçı seyreden bizler kale arkasına giderken Sentetik Saha önünde bir pozisyon gereği olayı çekmek için durduğumuzda maçın yan hakemi Engin Çetin Bey maçı bırakıp gözlemciye tekrar bizi işaret ediyor. Tamam biz prosedüre uyalım ama maçın orta hakemi Ali Zengin ve Engin Çetin Bey şimdi size soruyorum?

 

 

1: Basın mensupları için Sentetik Sahada Kale arkalarında gerekli mesafe var mı?

 

 

  2: Maçın yan hakemi Engin Çetin Bey, Bilecik Edebalispor yedek kulübesindeki Harun Dilek arkadaşımız 25 dakika sivil üstle maç seyretti, senin hemen arkandan neden ona müdahale etmedin. (NOT: Allah yukarıda ikinci yarı dışarı çıkardı :))

 

 

  3: Maçın yan hakemi Engin Çetin Bey, Bileciksporlu oyuncular neden Edebalispor kalesinin arkasında 45 dakika ısındı. Sen yan hakemsin neden uyarmadın kendi kale arkanızda ısının diye?

 

 

  4: Maçın yan hakemi Engin Çetin Bey, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu maçın ikinci yarısını saha içine görevli harici girilemeyeceği takdirde maçı gözlemci ile birlikte saha içinde seyretti.

 

 

 5: Maç oynandığı sırada senin yan hakemlik yaptığın yedek kulübelerinin olduğu köşedeki kapı sonuna kadar açık olması ve sahaya giren çıkanın belli olmamasına rağmen o kapıyı neden kapattırmadın?

 

 

6: İlçelerdeki maçlarda diğer muhabir arkadaşlarımız istedikleri yerde maç seyrederken bu kural sadece neden Bilecik’te uygulanıyor?

 

 

  Şimdi soruyorum Hakem arkadaşlarım her şey tamamda bir biz mi eksiğiz? Şimdi diyeceksiniz bunlar bizim işimiz değil saha komiserinin işi o zaman bizi kale arkasına göndermekte o görevlinin işi değil mi herkes işini yapsın lütfen !!

 

 

Ayrıca sizin başlarınız hakkında yaptığımız haberden sonra sizlere bu talimatlar verildiğini biliyoruz ama iş size patlıyor, hakkınızı helal edin!!!!


Son Güncelleme: 16.02.2016 08:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMaçHAKEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle