GELİŞİ ŞAHŞAHALI OLDU AMA GİDİŞİNDEN 'ELVEDA' BİLE DEMEDİ

Bilecik'te 2016 Temmuz ayında göreve başlayan Türkiye’nin ilk başörtülü Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, göreve geldiği ilk gün "Makam odamın kapısı hiç bir zaman kapatılmayacak" talimatını vermişti.

14 Nisan 2018 Cumartesi 13:36
4241 Okunma
GELİŞİ ŞAHŞAHALI OLDU AMA GİDİŞİNDEN 'ELVEDA' BİLE DEMEDİ

 Göreve geldiği ilk gün "Makam odamın kapısı hiç bir zaman kapatılmayacak" talimatını veren Türkiye’nin ilk başörtülü Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, giderken 'elveda' bile demedi. 

Fazilet Durmuş, Bilecik'te 2016 Temmuz ayında göreve başlamış, Türkiye’nin ilk başörtülü İl Milli Eğitim Müdürü olması sebebiyle yerel ve ulusal basında geniş yer bulmuştu. Bilecik'te görev yaptığı 21 ayda bizler için iyi bazıları için kötü birçok çalışmalara imza atmıştı. Bana göre en iyi çalışmaları biri ’KahVeli Bilinçlendirme’ eğitimleri olmuştu. 15 Mart 2018 günü Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevindeyken Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Fazilet Durmuş, 1 Nisan itibariyle Sakarya'da göreve başladı.

Bilecik'teki 21 aylık görev süresi boyunca basın mensupları ile ne bir kahvaltı, ne bir toplantı yapmayan Durmuş, dün Sakarya'da basın mensupları ile bir araya geldi. 1 Nisan itibariyle Bilecik'ten ilişkisini kesen Durmuş, giderken kendisini 21 ay boyunca haberlerini yapan basın mensuplarına 'Elveda' bile demedi.

Son Güncelleme: 14.04.2018 13:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İYİ 2018-04-15 08:39:51

Dese iyi olurdu ama. Çokta lazım değil

banner22

resim yükleresim yükle