ESKİŞEHİR’DEN NEYİMİZ EKSİK? FAZLAMIZ BİLE VAR

Eskişehir’e AK Parti Eskişehir Milletvekili, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın büyük katkılarıyla yapılan 33 bin kişi kapasiteli yeni Yeni Eskişehir Stadyumu'nu görüyoruz. Birde bunun yanında 31 Aralık 2014 günü yoğun kar yağışı sebebiyle biriken karlara dayanamayıp çatısı çöken Bilecik Edebali Stadı.

23 Mart 2017 Perşembe 13:46
2016 Okunma
ESKİŞEHİR’DEN NEYİMİZ EKSİK? FAZLAMIZ BİLE VAR

 

 Eskişehir’e AK Parti Eskişehir Milletvekili, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın büyük katkılarıyla yapılan 33 bin kişi kapasiteli yeni  Yeni Eskişehir Stadyumu'nu görüyoruz. Birde bunun yanında 31 Aralık 2014 günü yoğun kar yağışı sebebiyle biriken karlara dayanamayıp çatısı çöken Bilecik Edebali Stadı.

 

 

 31 Aralık 2014 çöken çatının enkazı 17 Eylül 2015 günü yanı tam 9 ay sonra anca kaldırıldı. O gün bu gün tam 500 gün geçti. Hala bir çivi bile çakılamadı. Şimdi diyeceksiniz Eskişehir yapılan statla Bilecik’te ki stadın alakası ne? Bilecikli olan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın büyük uğraşları sonrası yapılan Yeni Eskişehir Stadyumu sonrası, kendi şehrinin stadının halinin içler acısı olmasına nasıl gönlü razı gelir. Eskişehir’den neyimiz eksik? Fazlamız bile var derken Nabi hocamız Bilecikli fazlamız o.

 

 

 29 Mart günü Bilecik Belediyesi Yaşayan Kent Müzesine açılışına gelecek olan Nabi Avcı’yı ne olur 5 dakika Bilecik Şeyh Edebali Stadına götürün de o stadın halini bir görsün. Belki memleketinin stadının halini görünce bir stadyumda Bilecik'e kazandırır. Biz Eskişehir’deki gibi 33 bin kişilik stat yapın demiyoruz. En azından ya yıkın ya da tadilat yapın. İnsanlar rahatça maç izlesinler. Şimdi diyebilirsiniz, 'Eskişehir'in profesyonel takımı var, Bilecik'in hangi takımı profesyonel ligde' o kadar da kıyakları olsun…


Son Güncelleme: 23.03.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle