YA TAMAM YA DEVAM MAÇI

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Bilecik’i temsil eden Bilecik İl Özel İdarespor Pazar günü oynayacağı Horozköy Gençlik karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

06 Şubat 2016 Cumartesi 08:08
2073 Okunma
YA TAMAM YA DEVAM MAÇI

   Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Bilecik’i temsil eden Bilecik İl Özel İdarespor Pazar günü oynayacağı Horozköy Gençlik karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 


7 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Bilecik Edebali Stadından BAL 9. Grup 15’inci hafta müsabakasında Manisa temsilcisi Horozköy Gençlik karşısına çıkacak olan Bilecik İl Özel İdarespor’da hedefler 3 puan üzerine kurulurken, antrenmanda oyuncuların hırsları gözlerden kaçmadı. 14 hafta sonunda grupta 3 puanı bulunan ve düşme hattında yer alan Bilecik İl Özel İdarespor, hafta sonu 11 puanlı düşme hattı üstündeki rakibi Horozköy Gençlik maçının çalışmalarını Bilecik Sentetik Sahada yapılan çift kale ve düz koşu ile devam etti.

 

 


Antrenman sırasında bu hafta maçın öneminden bahseden Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, “Bizim puanımız Kümaşspor galibiyeti ile beraber üç puan oldu. Onlarda 11 puanda aramızda sekiz puan fark var normalde.

 

 

 Kendi illerinden dört adet takım var ve eğer kendi illerinde ki takımların altında bitirirse ligi direk olarak küme düşme ihtimalleri gerçekleşiyor. Bizim sadece onları geçmemiz yetiyor ama onların hem bizi geçmeleri gerekiyor hem de aynı ilden olan takımlardan bir tanesini geçmesi lazım” dedi.

 


“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖLÜM KALIM MAÇIMIZ”


Bu hafta ölüm kalım diye nitelendirilen bir maça çıkacaklarını belirten Kol, “Bu maç bizim için çok önemli bir maç. Biz bu işi yapıyorsak, çocuklar burada emek veriyorsa, her gün idman yapıyorsa, burada biz taktik olarak teknik olarak antrenman olarak, en üst seviyede antrenman yapıyorsak çıkacağımız maçta da elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Beraberlik bile bize pek uygun değil bence galip gelmemiz lazım.

 


 

 Tabi yeni gelenler oldu, yeni gelen çocuklarımız oldu tabi ki onların adaptasyonu için hazırlık maçları oynadık. Bazen çift idman yaptık. Bu şekilde adaptasyon sürecini hızlandırmaya çalıştık. Sakatlıklar oluyor tabi ki ama elimizden geldiği kadar en maksimum seviyede en güzelini yapmaya çalışacağız. İnşallah hayırlısı olur özeti bu durumun.

 

 

 Yani şunun da bilinmesini isterim biz sonuna kadar bu çocuklarla olabildiğince elimizden geldiği en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Olur olmaz ama en azından büyüklerimizin ve Bilecik’teki sporseverlerin Bilecik halkının ve tekrar söylüyorum; bir Bİlecikspor’la kendimizi kıyaslama gibi bir durumumuz yok öyle bir haddimiz de yok ama şunu söylüyorum; Bilecik İl Özel İdarespor Bilecik’in ve Bilecik çocuklarınındır. Ben de bütün Bilecik halkını davet ediyorum. Hepsinin başımın üstünde yeri var. Hepsini bekliyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 06.02.2016 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle