KAPI VE PENCERELER RENGARENK BOYANDI

Bilecik'in İnhisar ilçesinde bir proje kapsamında kaymakam ve belediye başkanı fırçayı eline alarak, kapı ve pencereleri boyadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Kasım 2021 Perşembe 11:47
386 Okunma
KAPI VE PENCERELER  RENGARENK BOYANDI
banner15

Bilecik'in İnhisar ilçesinde bir proje kapsamında kaymakam ve belediye başkanı fırçayı eline alarak, kapı ve pencereleri boyadı.


İnhisar Kaymakamlığı tarafından ilçeye bağlı Koyunköy’de "Sokak Sağlamlaştırma" projesi kapsamında sokak ve caddelerde kapı ile pencereler rengarenk boyandı.

Bu anlamda İnhisar Kaymakamı Elifnur Saçal ve İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez fırçayı eline alarak, camları boyadı. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Kepez, "İnhisar’ın kısa sürede doğasıyla, kültürel yapısı ve kent dokusuyla Bilecik’in en gözde ilçelerinden birisi olacağına inanıyorum.

Proje de emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle