İL GENEL MECLİSİNDE 3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik İl Genel Meclisi Haziran ayı ikinci birleşiminde 3 gündem maddesi görüşüldü.

02 Haziran 2016 Perşembe 07:31
1118 Okunma
İL GENEL MECLİSİNDE 3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

  Bilecik İl Genel Meclisi Haziran ayı ikinci birleşiminde 3 gündem maddesi görüşüldü.  

 

 

  İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler başkanlığında yapılana bileşimde, gündemin birinci maddesi olarak Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen teklif ile Vizyon Doğaltaş Madencilik'in Gölpazarı ilçesi Kasımlar köyünde bulunan maden ruhsat alanında yapılması planlanan kapasite artışı hakkında komisyondan gelen talep oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi olarak Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğünden gelen teklif ile 2016 yılı mevcut yatırım programı gözetilerek asfalt programının hazırlanması talebi görüşüldü.

 

 

 Bu gündem maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Gündemin üçüncü maddesi olarak yine Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğünden gelen teklif ile 2016 yılı Köydes ödenekleri ile yapılması planlanan ve köylere hizmet götürme birliklerinin talepleri doğrultusunda tahsisat komisyonlarınca belirlenen köy yollarının asfaltlama, yol yapım, bakım, onarım, imalat gibi çalışmaların İl Özel İdaresi iş programına alınması ve İl Özel İdaresince protokol hazırlanarak yapılabilmesi için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant'a yetki verilmesi talebi görüşüldü.

 

 

 Bu teklifte oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, meclisin üçüncü birleşiminin yarın saat 10.30'da yapılacağını belirterek meclisi kapattı.

Son Güncelleme: 02.06.2016 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle