BOZÜYÜK BELEDİYESİ ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Bozüyük Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. birleşimi küresel salgın tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.

08 Aralık 2020 Salı 12:31
73 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Bozüyük Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. birleşimi küresel salgın tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında İmar Komisyonuna sevk edilen “3194 sayılı İmar Kanunun 8.maddesi (b) fıkrasına, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (c) fıkrasına istinaden; Bozüyük İlave Revizyon İmar Planı Plan Hükümlerinde ilave yeni maddeler eklenmesi, bazı maddelerin çıkarılması ve bazı maddelerde değişiklik yapılması için hazırlatılan imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi konusu görüşülerek ilgili komisyon kararları oy birliği ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 08.12.2020 12:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle