BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR BAL’DAN BİLECİK 1. AMATÖRE DÜŞTÜ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 21’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında Manisa'nın Salihli ilçe takımı olan Kocaçeşmespor’a 2-1 mağlup olarak gruptan düşen ikinci takım oldu.

21 Mart 2016 Pazartesi 08:21
1911 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR BAL’DAN BİLECİK 1. AMATÖRE DÜŞTÜ

  Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 21’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında Manisa'nın Salihli ilçe takımı olan Kocaçeşmespor’a 2-1 mağlup olarak gruptan düşen ikinci takım oldu.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadından oynanan BAL 21’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında olan Kocaçeşmespor’a 2-1 mağlup olarak, BAL 9’uncu Gruptan ligden çekilen Kümaşspor’un ardından düşen ikici takım oldu. Maça iyi başlayan Kocaçeşmespor, maçın 17’inci dakikasında Doğan Şahin ile 1-0 öne geçti.

 

 

 Bu gol ataklarına devam eden Kocaçeşmespor, maçın 42’inci dakikasında Doğan Şahin ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası kendine gelen Bilecik İl Özel İdarespor oyunun dengesini ele geçirdi. Maçın 44’üncü dakikasında Ahmet Çağın ile durumu 2-1’e getiren Bilecik İl Özel İdarespor umutlandı. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmadı.

 

 

  İkinci yarıda karşılıklı bulunan ataklar gole sonuçlanmayınca maçı Kocaçeşmespor’a 2-1 kanarak, puanını 20’e çıkardı. 20 hafta sonunda 3 puanda kalan Bilecik İl Özel İdarespor en yakın rakibi arasındaki puan farkını 13 çıkınca bitime 4 hafta kalan ligden düşen ikinci takım oldu. Bilecik İl Özel İdarespor seneyi Bilecik 1. Amatör Ligde mücadele edecek. 

 

 

  Maç sonunda değerlendirme yapan Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, bu hafta da kaybettiklerini belirterek, “Geçen Çarşamba günü Kütahya’da Dumlupınar Üniversitesi karşısında 90’ıncı dakika yediğimiz gole 2-1 mağlup olduk. Bu haftada iyi oynadığımız maçı da kaybederek ligden düşen ikinci takım olduk. Üzgünüz, futbolcularım üzgün, ben üzgünüm elimizden gelen mücadele gösterdiğimiz umuyorum dedi.

 

 

 Maçı Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik BAL Denetçisi İsmail Özdil ve az sayıda taraftar izledi.

 

 

Son Güncelleme: 21.03.2016 08:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle