BELEDİYEDEN KAPSAMLI DEZENFEKTE İŞLEMİ

Bilecik'in Bayırköy Belde Belediyesi ekiplerince Korona virüs (Covit-19) salgılana karşı kapsamlı bir dezenfekte işlemi yapıldı.

19 Kasım 2020 Perşembe 12:01
86 Okunma
BELEDİYEDEN  KAPSAMLI DEZENFEKTE İŞLEMİ
banner15

Bilecik'in Bayırköy Belde Belediyesi ekiplerince Korona virüs (Covit-19) salgılana karşı kapsamlı bir dezenfekte işlemi yapıldı.

Bayırköy Belediyesine bağlı ekipler belde genelinde bulunan kahve, ATM, tuvalet, lokanta, ekmek fırını ve umuma açık alanlarda salgına karşı kapsamlı bir dezenfekte işlemi yaptı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, "Belediye ekiplerimiz düzenli olarak beldemizdeki işyerlerinde cadde ve solaklarında ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfekte işlemlerine devam ediyorlar.

Son zamanlarda vakaların çoğalması dolayısı ile halkımızın da maske mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını kalabalık ortamlardan uzak durmalarını kapalı alanlarda da uzun süre birlikte olmamalarını önemle tavsiye ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle