YOLLAR KAPATILDI !

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Baharözü mevkiinde ikamet eden vatandaşlar, ilçe merkezine gitmek için kullandıkları hemzemin geçidinde çalışma yapılması sebebiyle ilçe merkezine araçlarıyla gidemiyorlar.

20 Kasım 2020 Cuma 12:19
1211 Okunma
YOLLAR KAPATILDI !
banner15

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Baharözü mevkiinde ikamet eden vatandaşlar, ilçe merkezine gitmek için kullandıkları hemzemin geçidinde çalışma yapılması sebebiyle ilçe merkezine araçlarıyla gidemiyorlar. Sadece yaya olarak ilçeye giden vatandaşlar ulaşımın kesilmesiyle mağdur olduklarını iddia ettiler.  

 Bozüyük İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Baharözü mevkiinde ikamet eden vatandaşların ilçe merkezi ile ulaşımı sağlayan yol üzerinde tren yolu hemzemin geçidinde bakım çalışmaları yürütülüyor. Bu çalışma sonrası ilçe merkeze tek gidiş dönüş yolu üzerinde olan hemzemin geçidinde çalışmalar uzayınca vatandaşlar mağdur oldu. 2 gündür süren çalışma sonra vatandaşlar araçlarıyla ilçe merkezine gidemezken, mağdur olduklarını söylediler. 
 

 "Yolumuzun kapalı olması nedeniyle bir çok ailemiz mağdur oldu"
  Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan vatandaşlar “Tren yolu hemzemin geçitte gerçekleştiren yol bakım çalışmaları nedeniyle yolumuz 2 gündür kapalı. Araçlarımız ile evlerimize ulaşım sağlayamıyoruz. 
Yolumuzun kapalı olması nedeniyle bir çok ailemiz mağdur oldu.

 Biz çalışmalara karşı değiliz ancak bu çalışmalar bizleri mağdur etmeden de gerçekleştirilebilirdi. İşe gidenlerimiz var, hastalarımız oldu. Böyle bir zamanda kimsenin bizleri mağdur etmeye hakkı yok. Biran evvel çalışmaların tamamlanmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 20.11.2020 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle