YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

29 Haziran 2020 Pazartesi 13:46
254 Okunma
YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUN ÇÖZÜLÜYOR

   Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

  Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, yıllardır her yağmur yağdığında büyük bir sorun haline gelen ve adeta bir gölet oluşan Seramik Caddesi'ndeki yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Burada meydana gelen su birikmelerini büyük ölçüde ortadan kaldıracak olan yeni hat çalışmasının takibini büyük bir hassasiyetle yapan Başkan Bakkalcıoğlu, Hal meydanında yapılacak çarşı ve katlı otopark projesi yapımı öncesinde yeraltı hatlarının taşınma çalışmalarında da incelemelerde bulundu.

Daha sonra Atatürk İlkokulu çevresindeki asfalt yenileme çalışmalarını ziyaret eden ve ekiplerden bilgi alan Başkan Bakkalcıoğlu, son olarak Belediye Uğur Mumcu Kültür Merkezi içindeki tadilat çalışmalarını kontrol etti.

Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük için çalışmaların her noktada süreceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle