YENİDOĞAN SPOR MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Yenidoğan Mahallesi sakinleri düzenli spor yapmanın tadına Yenidoğan Spor Merkezi’nde varıyor.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 04:17
1381 Okunma
YENİDOĞAN SPOR MERKEZİNE YOĞUN İLGİ
banner15

Yenidoğan Mahallesi sakinleri düzenli spor yapmanın tadına Yenidoğan Spor Merkezi’nde varıyor.

 

 

Yenidoğan Mahalle Konağı bünyesinde faaliyete geçen Spor Merkezi mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Açıldığı günden itibaren özellikle hanımlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Yenidoğan Spor Merkezi faaliyetlerine aktif olarak devam ediyor.  Düzenli spor yapmanın kazanımlarından faydalanmak isteyen 120 kişilik bayan gurubu ile başlayan çalışmalar hafta içerisinde her gün sabah 09:00’dan akşam saat 17:00’ye kadar guruplar halinde sürüyor.

 

 

Sağlıklı bir yaşam için hava koşullarından hiç etkilenmeden spor yapma imkanı sağlayan Spor Merkezi’nde hanımların kolaylıkla kullanabileceği, aletli sporları rahatlıkla yapabilecekleri, kullanımları kolay ve hepsi bölümlerinde en son teknolojiye sahip ürünlerden olan koşu bandı, dikey ve yatay bisikletler, uzay yürüyüşü ve ağırlık makinesi gibi spor aletleri bulunuyor. Merkezde aletli salon sporlarının yanı sıra belirli gün ve saatlerde uzman eğitmen eşliğinde pilates, step ve aerobik de yapılıyor.

 

 

Başvuruların devam ettiği Yenidoğan Spor Merkezi’ne gelen hanımlar Mahalle Konağının yapımından duydukları memnuniyeti dile getirerek “Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, hayatımızı kolaylaştırdı. Her bölümü faal olarak çalışan Mahalle konağımızdan çok memnunuz. Özellikle komşularımızla birlikte spor yapmaktan da büyük bir zevk alıyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 16.08.2014 04:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle