YENİDEN YAPILANDIRMA KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Bozüyük Belediyesi tarafından 7256 sayılı borçları yeniden yapılandırma kanunu kapsamında yapılacak yapılandırmanın 31.12.2020 tarihinde sona ereceği bildirildi.

01 Aralık 2020 Salı 11:34
226 Okunma
YENİDEN YAPILANDIRMA  KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Bozüyük Belediyesi tarafından 7256 sayılı borçları yeniden yapılandırma kanunu kapsamında yapılacak yapılandırmanın 31.12.2020 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Bozüyük Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan işyeri mükellefleri ile vatandaşların Bozüyük Belediyesi’ne ait borçlarını yapılandırması ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “7256 sayılı Borçları Yapılandırma Kanunu gereği 31/08/2020 tarihine kadar bina, arsa, arazi, çevre temizlik vergi borçları, su, kira, ilan reklam vergisi ve para cezaları ile tüm eski borçlarını yeniden yapılandırması için müracaatlar 31/12/2020 tarihinde sona ermektedir.

Belediye vezneleri 19 Aralık 2020 Cumartesi gününden 31 Aralık 2020 Perşembe gününe kadar Cumartesi ve Pazar günleri açık olacaktır. Müracaatlar tahsilât şefliğine yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Yapılan bilgilendirmede ayrıca mükelleflerin para cezalarını peşin ödedikleri takdirde ödeme miktarının yarıya indiği de önemle vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle