YEMEK DUASI MİNİK GÖKÇE'DEN

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, esnaf buluşmalarına kahvaltı sofralarında  devam ediyor.

03 Kasım 2018 Cumartesi 13:06
308 Okunma
YEMEK DUASI MİNİK GÖKÇE'DEN
banner15

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, esnaf buluşmalarına kahvaltı sofralarında  devam ediyor.


  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte 4 Eylül Mahalle esnaflarından Murat ve Gürkan Taşkın'ın daveti üzerine dükkanlarındaki kahvaltı sofrasına konuk oldu. Nazik davet için teşekkür eden Başkan Bakıcı; "Bozüyük'te faaliyet gösteren siz değerli esnafımız ile her fırsatta bir araya gelerek, sizlerin taleplerinizi dinlemek ve bunlara çareler üretmek belediyecilik anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Esnafımızın sorunları ve talepleri bizler için çok önemlidir. Burada sizlerle birlikte buluştuğumuz kahvaltı sofrası, bizlerin keyifle sohbet ettiği bir platformdur. Sizlerden gelen talepleri birinci ağızdan öğrenmek son derece faydalı olacaktır" dedi.


  Bakıcı, çevredeki esnaflarında katıldığı kahvaltı sofrasındaki yemek duasını da minik Gökçe Taşkın yaptırdı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ve sıcak bir ortamda yapılan kahvaltının ardından Çanakkale'de vatani görevini tamamlayan Miraç Taşkın beraberinde getirdiği şehitlik toprağını Başkan Bakıcı'ya hediye etti.


  Bu anlamlı hediyenin ne kadar kıymetli ve önemli olduğunu belirten Başkan Bakıcı, sıcak ve samimi bir ortamdaki kahvaltı sofralarını kendileri ile paylaşan esnafa teşekkür ederek, Bozüyük'ü geleceğe hazırlamak ve güzelleştirmek için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle