YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ KAYITLARI BAŞLADI

Bozüyük’te yaz döneminde, öğrencilere yönelik olarak faaliyet gösterecek Yaz Spor Etkinliklerinin kayıtlarının 2-11 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

03 Haziran 2014 Salı 07:40
1052 Okunma
YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ KAYITLARI BAŞLADI
banner15

  Bozüyük Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Etkinliklerinde; Spor Kursları, Enstrümantal Kurslar, Yabancı Dil Kursu ve yetişkinlere yönelik kurslar olmak üzere 4 gurup halinde organize ediliyor. Çeşitli yaş guruplarından kız ve erkek öğrencilerin katılabileceği kurslar kontenjanlarla sınırlı olup, her branşın açılabilmesi için en az 12 kursiyerin kayıt yaptırması gerekiyor. Yaz Spor Okullarının Spor Kursları basketbol, voleybol, güreş, taekwondo, badminton, atletizm, tenis, satranç cimnastik, masa tenisi yüzme, bocce, dart, okçuluk, futbol ve bayan futbolu branşlarında Enstrümantal Kurslar; keman, gitar ve bağlama branşlarında, Yabancı Dil Kursu İngilizce branşında, Yetişkinlere Yönelik olarak da step, pilates ve tenis branşlarında düzenlenen kurslar kayıt bitiminde 16 Haziran 2014 Pazartesi günü başlayacak. Kurslara katılmak isteyen kursiyerler Belediye Hizmet Binası’ndaki AK Masa Birimi’ne, Okul Müdürlüklerine ve Bozüyük Halk Eğitim Merkezi’ne başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Son Güncelleme: 03.06.2014 07:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle