VEZİRHAN BELEDİYESİ'NDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

Bilecik'te 15 Temmuz'un ardından başlayan demokrasi nöbetinde Vezirhan Belediyesi helva dağıttı.

26 Temmuz 2016 Salı 03:37
628 Okunma
VEZİRHAN BELEDİYESİ'NDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

    Bilecik'te 15 Temmuz'un ardından başlayan demokrasi nöbetinde Vezirhan Belediyesi helva dağıttı.  

 

 

  Gerçekleşen darbe girişiminin ardından meydanlara dökülen Bilecik halkı, demokrasi nöbetini birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyor. Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden nöbette Vezirhan Belde Belediyesi personelleri helva dağıttı. Helva dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, birlik ve beraberliğe katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

 

 

    Duymuş, "Ülkemize yapılan bu haince saldırının ardından meydanlarımızı boş bırakmayacağız. Devletimiz, milletimiz için günlerdir meydanlarda yaşanan birlik ve beraberliğimizi hep daim kılacağız. Halkımız bir arada nöbetlerini tutarlarken bizler de belediyemizden bir destek olsun istedik. Birlik ve beraberliğimiz, ağzımızın tadı hiç bozulmasın" dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2016 03:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle