VALİ NAYİR, PAZARYERİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Pazaryeri ilçesinde incelemede bulundu.

03 Haziran 2014 Salı 12:09
962 Okunma
VALİ NAYİR, PAZARYERİ'NDE İNCELEMEDE BULUNDU

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Pazaryeri ilçesinde incelemede bulundu. 

 Vali Nayir, Kaymakam Vekili Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve diğer yetkililerle birlikte, 2007 yılında kapatılan ve atıl vaziyette bulunan Merkez eski Sağlık Ocağı'nda incelemede bulundu. 

 Kaymakam Kaykaç ve Belediye Başkanı Yalçın'dan bilgi alan ve Yüzbaşı Mahallesi sakinlerinin sağlık ocağı ile sıkıntılarını dinleyen Vali Nayir, suç ve suçluların mekanı olmaması binanın en iyi şekilde değerlendirileceğini söyledi. 


 Daha sonra Sağlık Meslek Lisesinin yapılması planlanan arazide incelemede bulunan Vali Nayir, buradan Kaymakam Vekili Kaykaç ve beraberindekilerle, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ı ziyaret etti. 

Burada bir süre sohbet eden Vali Nayir, Yalçın'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılar diledi.

 
 

Son Güncelleme: 03.06.2014 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle