TİYATRO SEÇMELERİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi 2021 sezonu için yapılacak oyuncu seçmelerine katılmak isteyen oyuncu adayları için başlayan başvurular 16 Aralık 2020 Çarşamba günü sona erecek.

27 Kasım 2020 Cuma 12:21
102 Okunma
TİYATRO SEÇMELERİ  BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi 2021 sezonu için yapılacak oyuncu seçmelerine katılmak isteyen oyuncu adayları için başlayan başvurular 16 Aralık 2020 Çarşamba günü sona erecek.

17-35 yaş aralığında sanata ilgi duyan gençlerin başvuru yapabileceği Bozüyük Belediye Tiyatrosu, seçtiği öğrencilerine ise 2 yıl süren yoğun bir eğitim verecek.

Metristepe Kültür Merkezi’ne yapılan başvuruların tamamlanmasının ardından 19 Aralık 2020 Cumartesi günü yapılacak seçmeler, içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeni ile maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapılacak.

Deneyimli eğitmen kadrosu eşliğinde verilecek eğitim sürecinde, Sahne ve Oyunculuk, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler verilecek. Ayrıca eğitim süreci boyunca, çeşitli branşlarda atölye çalışmaları ve Workshoplar ile eğitimler desteklenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle