TERK EDİLEN KÖPEKLERE BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, ormanlık alana terk edilmiş köpeklere Bozüyük Belediyesi ekipleri sahip çıktı.

01 Kasım 2018 Perşembe 13:38
172 Okunma
TERK EDİLEN KÖPEKLERE BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, ormanlık alana terk edilmiş köpeklere Bozüyük Belediyesi ekipleri sahip çıktı.


  Mezbaha Müdürlüğü ekipleri, yapılan ihbar neticesinde Ormangüzle bölgesindeki ormanlık alana hareket ettiler. Ekipler, sahipsiz ve terk edilmiş köpeklerin yanına ulaştığında yoldan geçen vatandaşlar tarafından köpeklerin beslenmeye başladığını gördü. Bu manzaradan oldukça etkilenen yetkililer, vatandaşlara duyarlılıkları nedeni ile teşekkür ettiler.

Yetkililer daha sonra sahipsiz köpekleri sağlık kontrolünden geçirdi. Aç oldukları belli olan köpeklere mama vererek karınlarını doyuran yetkililer “Biz can dostlarımızın her zaman yanındayız. Onlarında bizim kadar yaşama hakları var. Vatandaşlarımızın sahipsiz ve zor durumda gördükleri sokak hayvanları konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyor, böyle anlarda bize haber vermelerini istiyoruz” dediler.  

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle