TANJU ÇOLAK SPOR KULÜBÜ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük’te kurulan ve amatör olarak faaliyet gösterecek olan 4 Eylül Spor Kulübü’nün açılış töreni Eski Milli futbolcu Tanju Çolak’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

07 Mart 2014 Cuma 07:12
1430 Okunma
TANJU ÇOLAK SPOR KULÜBÜ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük’te kurulan ve amatör olarak faaliyet gösterecek olan 4 Eylül Spor Kulübü’nün açılış töreni Eski Milli futbolcu Tanju Çolak’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

  Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı’nın spora ve sporcuya verdiği destek çalışmaları kapsamında Bozüyük Belediyesi’ne ait 4 Eylül Parkı sosyal tesisleri içerisinde bulunan bina 4 Eylül Spor Kulübü ve Tanju Çolak Spor Okulu olarak düzenlendi. Yine 4 Eylül Parkı içerisinde bulunan futbol sahası tartan pist yapılarak futbol çalışmalarına uygun hale getirildi.  Kulüp açılışına gelen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Eski Milli futbolcu Tanju Çolak, 4 Eylül Spor Kulübü Başkanı Metin Aker ile birlikte kulüp binasının yanında bulunan tartan pistli futbol sahasında incelemede bulundu. Ardından Çolak, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte spor kulübünün açılışı yapıldı. Çolak burada yaptığı konuşmada yerel seçimlerin ardından spora yatırım yapma sözü aldı ve şöyle konuştu; “Bir kulübe gitsem yemin ediyorum 1 milyon dolardan aşağı transfer parası almam. Çünkü herkes 1 milyon, 2 milyon 3 milyon euro alıyor, hadi diyelim ki biz en alt klasmandan alalım, 1 milyon dolar. Buraya geliyoruz, 1 lira almıyoruz. Niye? Çocuklarımız mutlu olsun diye, Ben çocuk sevdalısıyım, çocuklar için geliyorum” dedi.

Ardından Başkan V. Bakıcı ise “Tanju Bey daha önce Bozüyük’ümüze geldi ve kendisini ağırladık. Sağ olsun inanın buradaki yetiştirdiği çocukların ilk geldiklerindeki yüzlerinin gülmesi, aileleri ile beraber olması bizi mutlu etti. Çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Bizde  amatör spor kulüplerine destek olalım dedik. Mecliste bu kararı aldık. Bütün amatör spor kulüplerimize Bozüyük’te yardımlarımızı yapıyoruz. Ve aynı zamanda Bozüyük’te her mahallemize sentetik saha açmaya başladık. 4 Eylül’den Yeşilkent’ten Tekke Mahallemize kadar Allah nasip ederse hepsini tamamlayacağız. Ben burada Metin abimize de  çocuklarımıza verdiği desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun çocuklarımıza çok destek veriyorlar. Evvel Allah yapılmayacak bir şey yok. Tanju Bey’inde söylediği gibi yerel yönetimlerin buna el atıp, çocukların bütün kötü alışkanlıklarını bitirebilmek için sosyal aktiviteleri desteklemek, buralara daha fazla destek verip herkesi buraya çekmek gerekiyor. Çocuklarımız kilolu oldu, obez oldu, bilgisayar başından kalkmıyor diyoruz,  gelsinler işte burada sporunu yapsınlar” dedi. 

Açılış törenine Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Metin Torun, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 07.03.2014 07:12
Anahtar Kelimeler:
4 Eylül SporTanju çolak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle