SİRK GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlenen sirk programı yoğun ilgi gördü. Daha ilk seansını yaklaşık 1000 kişinin izlediği sirk gösterileri izleyenleri hayrete düşürerek heyecanlı dakikalar yaşattı.

25 Ocak 2014 Cumartesi 13:16
1693 Okunma
SİRK GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ
 Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlenen sirk programı yoğun ilgi gördü. Daha ilk seansını yaklaşık 1000 kişinin izlediği sirk gösterileri izleyenleri hayrete düşürerek heyecanlı dakikalar yaşattı.
 Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 2013-2014 yarı yıl tatilinin başlaması nedeniyle öğrencilere karne hediyesi olarak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Rainbow Sirki’nin gösterisine İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Togay Akdemir, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan V. Bakıcı gösteri öncesinde kısa bir konuşma yaparak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan V. Bakıcı “ Bizler Şeyh Edebali’nin Osmangazi’ye söylediği insanı yaşat ki devlet yaşasın hitabeleri ile bu göreve geldik.
  Göreve geldiğimizden beri Onun bu söylediği kelimelerle planladığımız projeleri, yapmış olduğumuz tüm hizmetleri, siz Bozüyük halkına son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştık. Eğitimdeki eksikliklerin giderilmesi konusunda çok önemli ölçüde yardımlar yaptık. Gerek projeksiyon aleti, gerekse oyun alanları ve hatta öğrencilerimizin spor alanları ile ilgili olarak yapabilecekleri tüm etkinlikleri, var gücümüzle yapmaya gayret gösterdik.
  Bozüyük’ümüzde şu anda 3 tane halı sahamız ücretsiz olarak çocuklarımızın kullanımında ve bundan sonrada bütün mahallelerimize bu halı sahalardan yapılıp, çocuklarımızın kullanımına açılacak. Bunların yanında yeni yaşam alanlarımız, spor alanlarımız, park ve bahçelerimizin sizlerin kullanımına açılabilmesi için son derece hızla ilerleyen çalışmalarımız da bitmek üzere. Bozüyük halkı her zaman her şeyin en iyisine layıktır” diyerek tüm misafirlere iyi eğlenceler diledi.
 Programda birbirinden ilginç akrobasi gösterileri, heyecanlı illüzyon gösterisi ve denge gösterileri yer alırken tüm program heyecanla takip edildi.  

Son Güncelleme: 25.01.2014 13:16
Anahtar Kelimeler:
Bozüyük Sirk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle