SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLIYOR

Dünyayı sarsan küresel salgın nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de spora verilen aranın ardından spor salonları yeniden sporcularla şenlenecek. Bozüyük Belediyesi Mahalle Konakları’ndaki spor salonları yeni normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başlayacak.

06 Ağustos 2020 Perşembe 15:08
100 Okunma
SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLIYOR

Dünyayı sarsan küresel salgın nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de  spora verilen aranın ardından spor salonları yeniden sporcularla şenlenecek. Bozüyük Belediyesi Mahalle Konakları’ndaki spor salonları yeni normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Belediye tarafından 16 Mart'tan beri kapalı olan spor tesislerinden Uğur Mumcu Kültür Merkezi Spor Salonları kadınlar için, Tekke Mahalle ve Yeni Mahalle Sağlıklı Yaşam Merkezleri ise erkekler için yeniden hizmete açılıyor.

Covid-19'a karşı birçok önlemin alındığı salonlar, sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlendi. Spor tesislerine maskesiz girilemeyecek ve girişlerde temassız cihazlarla ateş ölçümü yapılacak. Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan, Covid-19 vakası veya temaslı olanlar T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı ‘Spor Salonlarında Uygulanacak Standartlar’ kapsamında tesislere alınamayacaklar.

Ayrıca spor salonlarına Sağlık Bakanlığı’nın onay verdiği dezenfektanlar yerleştirilirken mat, havlu gibi kişiye özel spor malzemelerini sporseverler kendileri getirecek.

Pilates topu gibi ortak kullanılması gereken spor aletleri ise kullanıldıktan sonra dezenfekte edilerek bir seans bekletilecek. Hem salonun hem de kullanılan malzemelerin dezenfekte işlemleri itina ile gerçekleştirilecek.

Alınan tüm önlemler ve uyulması gereken kurallar, tesislerde yer alan bilgi panoları ve görseller aracılığı ile sporseverlere hatırlatılacak.

Son Güncelleme: 06.08.2020 15:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle