PTT BAŞMÜDÜRÜ BOZKURT BAŞKAN BAKICI'YI ZİYARET ETTİ

PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.

22 Şubat 2017 Çarşamba 09:12
559 Okunma
PTT BAŞMÜDÜRÜ BOZKURT BAŞKAN BAKICI'YI ZİYARET ETTİ

   PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.

 

 

  Bozkurt, geçtiğimiz günlerde yeni kimlik kartı için başvuru yapan Başkan Bakıcı’ya hazırlanan yeni kimlik kartını teslim etti. Başmüdür Bozkurt ziyarette ayrıca PTT tarafından 15 Temmuz için özel olarak üretilmiş olan posta pulunu, çerçeve içerisinde Başkan Bakıcı’ya hediye etti. Başkan Bakıcı konu ile ilgili olarak; “Vatandaşlığımızın sembolü olan ve uygulamaya giren yeni kimlik kartımızı bize getiren PTT Başmüdürüne bu nazik davranışı ve 15 Temmuz şehitleri için özel üretilmiş bu anlamlı posta pulunu hediye ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

 

  Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Başkan Bakıcı’ya göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

  PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt’un ziyaretinde; PTT İşletme Hizmetler Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik, Bozüyük PTT Müdürü İhsan Aydemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü de hazır bulundu.

 

Son Güncelleme: 22.02.2017 09:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretPttGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle