PROJE YÜRÜTÜCÜLERİNE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Bozüyük'te, 2019 eğitim öğretim yılında e-Twinning ve TÜBİTAK projesi yürütücületine düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.  

15 Ekim 2019 Salı 12:54
40 Okunma
PROJE YÜRÜTÜCÜLERİNE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ
banner15

Bozüyük'te, 2019 eğitim öğretim yılında e-Twinning ve TÜBİTAK projesi yürütücületine düzenlenen törenle teşekkür belgeleri verildi.  


  Fen Lisesi Konferans Salonunda yapılan törenle tüm proje yürütücüsü öğretmen ve idarecileri teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi. Törende kısa bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, “e-Twinning projesi yapan (83) öğretmen ve Tübitak Projesi yapan (59) Öğretmen arkadaşımı yürekten kutluyorum. Emeklerinize, alın terinize sağlık. Eğitimde taş üstüne taş koyan herkes, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü en çok uygulayan insandır.

Çocuklarımızın saçını okşayan ve onların gönüllerine dokunan Değerli Öğretmenlerim; iyi ki varsınız. Sizlerle gurur duyuyorum.Geçen yıl öğretmenlerimizin yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem birçok başarılı projeye imza atan proje yürütücülerimizin bulunduğumuz bu eğitim öğretim yılında da başarılı çalışmalarının devamını diliyor. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle