PAZAR GİRİŞİNDE SAĞLIK EKİPLERİNCE SIKI DENETİM

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kurulan ilçe pazarında sağlık ekiplerince sıkı denetim yapılırken, ateşi yüksek kişiler pazara alınmadı.

02 Kasım 2020 Pazartesi 13:14
195 Okunma
PAZAR GİRİŞİNDE  SAĞLIK EKİPLERİNCE SIKI DENETİM
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kurulan ilçe pazarında sağlık ekiplerince sıkı denetim yapılırken, ateşi yüksek kişiler pazara alınmadı.

Pazaryeri'nde son zamanlarda korona virüs (Covit-19) vakaları ve buna bağlı temaslı kişilerin artmasıyla ilçede kurulan pazarda ekipler sıkı denetim gerçekleştirdi.

Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesine bağlı sağlık ekipleri pazara gelen vatandaşların ateşlerini ölçüllürken, Pazaryeri Belediyesine bağlı ekipler ise vatandaşlara dezenfektan sıktılar. Vatandaşlar pazara girerken maske ve sosyal mesafe kuralına göre tek tek alındı.

Sağlık ekipleri alışveriş için pazara gelen vatandaşları sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yoğunluk oluşmaması için belirli aralıklarla alışverişlerini yapmaları konusunda uyardılar.

Pazara alışveriş için gelen vatandaşlar ise, sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle