PASTANIN İÇİNDEN ÇIKAN ŞEYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir pastane işletmecisi müşterilerine sürpriz yaparak bazı pastaların içine altın koydu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Ocak 2021 Cumartesi 17:19
2107 Okunma
PASTANIN İÇİNDEN ÇIKAN ŞEYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir pastane işletmecisi müşterilerine sürpriz yaparak bazı pastaların içine altın koydu.


Pastane sahibi Uğur Senemcan hem satışlarını arttırmak hem de yılbaşında müşterilerine sürpriz yapmak için amacıyla pastaların içerisine altın koydu. Yaptığı pastaların 2 tanesinin içine gram altın koyan iş yeri sahibi kampanyayı iş yerinin camına astığı reklam afişiyle müşterilerine duyurdu. Böylelikle pandemi sürecinde hem satışlarını arttırmak hem de yılbaşında bir farkındalık oluşturarak insanların ilgisini çekmek isteyen işletme sahibi amacına ulaştı. Müşterilerin oldukça ilgisini çeken bu kampanya sürecinde pastalarını seçmek isteyen aileler arasında zaman zaman ilginç görüntüler de meydana geldi.

 GELENEKSEL HALE GETİRECEK
İş yeri sahibi Uğur Senemcan kampanya sayesinde satışlarının arttığını ifade ederek kendilerini tercih eden müşterilerine teşekkür ederek herkesin yeni yılını kutladı. Ayrıca bu tarz kampanyaları geleneksel hale getirmek istediğini ve müşterilerinin takipte kalmasını istedi.

“BİZİM BİR ŞEYDEN HABERİMİZ YOKTU PASTAMIZI ALDIK VE EVİMİZE GELDİK”

Diğer taraftan şanslı müşterilerden biri olan Naci Öney ise "Yılbaşı için yaş pasta alalım dedik ve eşimle beraber Uğurlu Pastanesine gittik. Oranın sahibi de yılbaşı için böyle bir sürpriz hazırlamak istemiş. Bizim bir şeyden haberimiz yoktu pastamızı aldık ve evimize geldik. Eşim pastayı kestiğinde içinden altın kutusu çıktı ve içinde bir de not vardı o zaman sürprizi anladık ve çok mutlu olduk” dedi.

Bir diğer şanslı adayın ise henüz ortaya çıkmadığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 02.01.2021 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle