ÖYLE BİR ŞEY YAPTILAR Kİ HERKESE ÖRNEK OLSUN

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerine bağlı köylerde yaşanan kanalizasyon problemleri vidanjör desteğiyle çözüldü.

26 Eylül 2020 Cumartesi 12:37
142 Okunma
ÖYLE BİR ŞEY YAPTILAR Kİ HERKESE ÖRNEK OLSUN

 Bilecik İl Özel İdaresi tarafından Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerine bağlı köylerde yaşanan kanalizasyon problemleri vidanjör desteğiyle çözüldü.


Bozüyük'e bağlı Karaağaç ve Kapanalan köyleri ile Pazaryeri'ne bağlı Karadede köyünde yaşanan kanalizasyon tıkanıklıkları sonrası muhtarlar durumu özel idaresine iletti.

Püremanet işçiliği köy muhtarlıklarınca (devlet vatandaş işbirliği) ve İl Özel İdaresince vidanjör yardımı yapılarak, çalışmalar tamamlandı ve kanalizasyon tıkanıklığı sorunları giderildi. Bu tür çalışmalar muhtarlıkların talepleri doğrultusunda İl Özel İdare tarafından ivedi olarak yapılacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKanalizasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle