OSMANELİ’NDE “AYVA YETİŞTİRİCİLİĞİ” EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

 Bilecik’in Osmaneli ilçesinde “Ayva Yetiştiriciliği” eğitimi düzenlendi.  

10 Nisan 2019 Çarşamba 14:15
102 Okunma
OSMANELİ’NDE “AYVA YETİŞTİRİCİLİĞİ” EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
banner15

 Bilecik’in Osmaneli ilçesinde “Ayva Yetiştiriciliği” eğitimi düzenlendi.  


  Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce  Erasmus+ programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile yürütülmekte olan Eco-friendly Farming For Future isimli proje kapsamında Bilecik’in Osmaneli İlçesinde “Ayva Yetiştiriciliği” eğitimi düzenlendi.

 Eğitim programına Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Osmaneli İlçe Kaymakamı Naif Yavuz’un yanı sıra Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, il, ilçe müdürlüğümüz teknik elemanları ile çiftçiler katıldı. Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Osmaneli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen programda, proje ortağı da olan Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü uzmanları Dr. Erdinç Uysal, Dr. Emin Akçay ve Cemil Hantaş eğitici olarak yer aldı. 


  Programın açılış konuşmalarını gerçekleştiren İl Müdürü Yoldaş, tarımsal üretimin önemine ve Osmaneli ilçesindeki tarım potansiyeline dikkat çekti. İl müdürlüğü olarak üretimin ve üreticilerimizin gelir düzeyinin arttırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini, yeni projeler geliştirdiklerini belirtti. Bu kapsamda düzenlenen eğitimlerin üretimin daha bilinçli yapılmasını sağlayacağını, bunun da verimi arttırırken maliyetlerin düşmesine olanak sağlayacağını ifade etti.
  Konuşmanın ardından eğiticiler sunumlarını gerçekleştirilirken yetiştiricilik, gübreleme ve bitki sağlığı konularında yapılan sunumların ardından soru cevap şeklinde eğitim sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle