MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde binlerce öğrenci yarı yıl karnesi alacak olmanın heyecanını yaşadı. Özel Orhangazi Kolejinde karne dağıtım töreni düzenlendi. 1.sınıflar için düzenlenen karne törenine 1.sınıf ğretmeni Necip Şengül ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.1.sınıf öğretmeni Necip Şengül minik öğrencilerine karnelerini ve sürpriz hediyelerini verdi.

25 Ocak 2014 Cumartesi 13:55
817 Okunma
MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

Öğretmen Şengül yaptığı kısa konuşmada daha öncede defalarca karne verdiğini ancak bu sefer ilk kez karne veriyormuş gibi heyecanlı olduğunu ifade ederek şunları söyledi “ Bugün öğrencilerimiz ve bizler için çok özel ve anlamlı bir gün. Acısıyla tatlısıyla bir dönemi geride bıraktık velilerim ve öğrencilerim benim her türlü kahrımı çektiler ben onlardan çok memnunum başarılı bir şekilde birinci dönemi tamamladık. İnşallah ikinci dönemde bu şekilde başarımızı devam ettiririz.

Minik öğrencilerimizin ilk karneleri o nedenle çok heyecanlılar ama benim ilk karnem olmadığı halde bende ilk gün kü gibi heyecanlıyım İnşallah ikinci dönem hep birlikte daha başarılı etkinlikler yaparız. Ben bütün çocuklarımıza karnelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum”

 

Yapılan konuşmanın ardından minik öğrencilere öğretmenleri Necip Şengül tarafından karneleri dağıtıldı. Minikler ilk kez karne almanın mutluluğunu ve heyecanını aileleriyle birlikte yaşadılar.

Son Güncelleme: 25.01.2014 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle