MİNİKLER BAŞKAN BAKICI İLE BULUŞTU

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Halime Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek miniklerle sohbet etti. 

13 Aralık 2018 Perşembe 12:45
173 Okunma
MİNİKLER BAŞKAN BAKICI İLE BULUŞTU

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Halime Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek miniklerle sohbet etti.


  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya Halime Hatun Anaokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Okul Müdürü Buket Tunalı eşlik ederken okulu gezen ve sınıfları ziyaret eden Başkan Bakıcı burada miniklerle sohbetler gerçekleştirdi. Okulda yapılan faaliyetler ve minik öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlikler konusunda bilgi alan Başkan Bakıcı sınıflarda incelemelerde bulundu.

Okul genelindeki eksikler ve ihtiyaçlar konusunda da bilgi alan Başkan Bakıcı her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanlarında olduğunu belirterek gelecek neslin daha bilgili, daha donanımlı ve daha başarılı olabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"Halime Hatun Anaokulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettiğimiz bu gün umut saçan çocuklarımızın etkinliklerine katıldık" diyen Başkan Bakıcı "Anaokulu’nda eğitim gören minik yavrularımız küçük yaşlarda önemli bilgiler öğreniyorlar. Tüm çocuklarımızın vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini diliyorum" dedi.


  Başkan Bakıcı ve öğrencilerin bu tutumu renkli görüntülere sahne oldu.  

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle