MAHALLE KONAĞININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında 4 Eylül Mahallesine yapılacak Mahalle Konağının temeli Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören ile atıldı.

11 Mart 2019 Pazartesi 13:36
100 Okunma
MAHALLE KONAĞININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında 4 Eylül Mahallesine yapılacak Mahalle Konağının temeli Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören ile atıldı.


  4 Eylül Mahallesi’nde 870 Sokak ile Cezmi Or Caddesi üzerinde bulunan eski 4 Eylül Parkına yapılan Mahalle Konağı’nın temel atma törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, amatör spor kulüplerinin başkanları, muhtarlar, ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Yunus gibi yangın Mevlana gibi dertli Hacıbektaş Veli gibi vakur olmadan bu millete hizmet edilemez. Bizler halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu iyi bilen birisi olarak da her mahallemize ayrı ayrı proje yaparak her mahallemizi birbirinden değerli kılmaya çalışıyoruz. Olması gerektiği gibi 5 yıl önce ne söz verdiysek her birini ayrı ayrı yerine getiriyoruz. Ve bugün yine 9'uncusunun temelini hep birlikte atacağımız bu konağımız ve söz vermiş olduğumuz konakları tamamlayacağız.

Ama sadece bu konaklarla bitmeyecek. Biz toplantılara gittiğimiz zaman şunları da söyledik, bugün burada yine söylemek istiyorum ki yeni TOKİ’lerde aynı şekilde vatandaşımızın ihtiyacını giderecek şekilde bir Mahalle Konağı, yine sizlerin talepleri doğrultusunda Allah nasip ederse Çarşı Mahalle’de Ferhat Camii’nin hemen alt tarafında iki Konağı daha  vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Bu projelerin olması için ilk başta bu arazilerin muhakkak belediyenin mülkiyeti içinde olması gerekmektedir. Daha önceki kaçak yapıları ki burada yaşayan kişiler hemen arkamdaki bu hafriyat alanında düğün salonunun olduğunu muhakkak hatırlayacaklardır.

Biz bu yapıları usule aykırı olduğundan dolayı yıkma kararı aldık ve gerçekleştirdik. Ama kamulaştırmalarımız devam etmekte, bugün konağımızın toplamda bin metrekare alandaki inşaat alanı tamamen tapuları belediyemiz mülkiyetine katılmıştır. Yapmış olduğumuz her icraatı çok iyi anlatmak zorundayız. Vatandaşlarımızın nerelere hizmet yapıldığını bilmesi lazım" ifadelerini kullandı.


  Konuşmaların ardından kurban kesilerek hayır duaları eşliğinde protokol üyeleri tarafından temel atma butonuna basıldı. Programda son olarak Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle