KURSİYERLERİN EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Halk Eğitimi Merkezinin el sanatları kursiyerleri, Bozüyük ilçesinde sergi açtı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Ağustos 2021 Salı 12:58
196 Okunma
KURSİYERLERİN EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI
banner15

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Halk Eğitimi Merkezinin el sanatları kursiyerleri, Bozüyük ilçesinde sergi açtı.



İlçeye bağlı Demirköy Mahallesinde Halk Eğitim Merkezinde ki kursiyerler tarafından kağıt rölyef ve filografi dalında yapılan eserlerden oluşan sergi 3 gün süreyle açık kalacak. Serginin açılışında çalışmalara ve etkinliklere gönüllü katkı sağlayan kişi ve kuruluşlar ile kursiyerlere teşekkür belgeleri verildi.,

Kursiyerler arasında bulunan 83 yaşındaki Mihriye Şenol, belgesini alırken alkışlandı. Sergi açılışında konuşan Müdür Sedat Büyük, "Demirköylü kursiyerlerimiz, el sanatları usta öğreticimiz Zeynep Karasu ile hayata daha çok bağlanmak, daha çok üretmek, gizli kalmış sanatsal özelliklerini ortaya çıkarmak, daha çok sosyal ortamlarda bulunmak için merkezimizin açtığı el sanatları kurslarına katılıyorlar.

El sanatları kurslarına katılan kursiyerlerimiz, ellerinden gelen gayreti göstererek yaptıkları eserleri sizlerin beğenisine sundu. Kursumuza 24 kursiyer katılmış olup sergilenen eser sayısı yüzdür” dedi.
 


Sergi açılışına, İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Güder, Pazaryeri Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Okur ve Nedim Yıldırım, İlçe Müftüsü Şenol Şahin, Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Aysel Oğul katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle