KAYMAKAM ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ VERDİ

  Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen programla kutlandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Kasım 2020 Salı 12:57
52 Okunma
KAYMAKAM ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ VERDİ
banner15

  Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında düzenlenen programla kutlandı.


 

 Program ilk olarak, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve ilçede görev yapan öğretmenlerin katılımı ile ilçe meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Kaymakam Yüksel Ünal öğretmenleri makamında kabul etmesiyle devam etti.

 Kaymakam Ünal görevinde başarılı olan öğretmenlere başarı belgesi vererek, "Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.



Öğretmenlerden sağlık çalışanlarına ziyaret
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve beraberindeki öğretmenler daha sonra pandemi sürecinde canla başla hiç yılmadan, durmadan çalışan Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesinde görevli doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına günün anısına çiçek verdiler. Milli Eğitim Müdürü Döş ve öğretmenler sağlık çalışanlarına teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar dilediler.


Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastane Müdürü Sinan Mut ise, bu anlamı ve duyarlı davranışlarından dolayı başta Erhan Döş’ ve beraberindeki öğretmenlere teşekkür ederek 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle