KAPALI PAZAR VE SANAYİ SİTESİNDE KORONA DENETİMİ

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ile birlikte Kapalı Pazardaki Korona Virüs ( Covid-19) denetimlerini katıldı.

28 Ekim 2020 Çarşamba 12:06
49 Okunma
KAPALI PAZAR VE SANAYİ SİTESİNDE  KORONA DENETİMİ

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı  Mahmut Fındık ile birlikte Kapalı Pazardaki Korona Virüs ( Covid-19) denetimlerini katıldı.

Kapalı Pazar'daki denetimlerde, vatandaşlar ve pazar esnafı maske - dezenfektan konusunda uyarılırken, sosyal mesafeye uyulması yönünde vatandaşlar bilinçli olmaları istendi.

Denetimin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Hasan Yaman ; " İlçemizdeki ilgili kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte denetimlerimizi gerçekleştirdik, Sağlık Bakanlığının pazarlar ile ilgili belli kuralları var, ilçemizdeki pazar yerimiz bunu karşılıyor, ilçe hıfzıssıhha olarak yeni bir karar alarak her gün pazar uygulamasına yeniden geçiyoruz.

Koşulları yine devam ettireceğiz, biz vatandaşlarımızdan temizlik maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istiyoruz. " dedi.

   Denetimlere İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık Emniyet Müdürü Ömer Koparan, Polis, Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri katılırken, kapalı pazarın ardından, küçük sanayi sitesini de denetleyen Kaymakam Yaman ve beraberindekiler, ilçede her alanda denetimlerin devam ettiği ve vatandaşlar ile birlikte bu günleri geride bırakacaklarını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle