KANAL BOYUNDA YAPILAN YENİ KÖPRÜ HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından Saraycık Köprüsü yanına yapılan yeni karayolu bağlantı köprüsü ile kavşaktaki trafik keşmekeşi sona erdi.

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:27
99 Okunma
KANAL BOYUNDA YAPILAN YENİ KÖPRÜ HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından Saraycık Köprüsü yanına yapılan yeni karayolu bağlantı köprüsü ile kavşaktaki trafik keşmekeşi sona erdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından açık kanalın üzerinde bulunan, çevre yolu çıkışları ile birlikte hem araç hem de yayalar için tehlike arz eden, pek çok maddi ve yaralanmalı kazalara sebebiyet veren Saraycık Köprüsü mevkiinde trafik akışını düzenleyip can ve mal kaybını önlemek amacı ile yapılan yeni karayolu bağlantı köprüsü trafiğe açıldı.

Köprü üzerinde son olarak asfaltlama çalışması yapılarak karayolu çizgileri çizildi. Gün içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu kavşak ile ilgili bilgi verdi.

Kavşağın çok yanlış yapıldığını belirten Başkan Bakkalcıoğlu “Karşıdan gelen araçlar S yaparak köprünün üzerine doğru yönlendiriliyordu. Hemşehrilerimizin burada çok büyük sıkıntısı vardı.

Biz köprüyü olması gereken yere yaptık. Belediyemizin de çok büyük kaybı olmadan kavşağımızı düzenledik. Bugün projenin tamamını hizmete açmıyoruz. İlk etapta trafiği rahatlatacak yolu açıyoruz. Projenin devamında güzel bir çevre düzenlemesi planlıyoruz.

Projenin tamamı bittiğinde açılışını hep birlikte yapacağız. Kavşak tüm Bozüyüklülere hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 19.10.2020 14:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle