GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yerel seçimler öncesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Buğra Levent görevine geri döndü.

23 Nisan 2019 Salı 13:46
280 Okunma
GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yerel seçimler öncesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Buğra Levent görevine geri döndü.


   Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent konuyla ilgili "Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde siyasetten de görev almak ve bu anlamda siyasi platformda da siz üyelerimiz ve daha geniş kapsamda ilçemiz ve bölgemiz kamuoyuna hizmet verebilmek için aday olma isteğimi belirtmiş ve yasa gereği yürütmekte olduğum Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanlığı görevinden istifamı istemiştim. Seçimlerin tamamlandığı şu an itibariyle herhangi bir siyasi platformda görev almamam sebebi ile ve yine 30 Kasım 2018 tarih ve 7152 Sayılı Mükerrer Resmi Gazetede Kanuna göre 19 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantımızda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve iadem gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda TOBB İnşaat Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimize de devam etmekteyiz. Bu süreçte başta Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Yardımcımız Veli Çelik olmak üzere yönetim kurulumuz ve meclisimizde görev yapan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterim. Aynı zamanda bu süreçte oda üyelerimizin de gösterdiği anlayış için özellikle teşekkür ederim. Bu andan itibaren ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesi ve iş potansiyelimizin artması için bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğimizi paylaşmak isterim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turko 2019-04-23 23:51:50

akpliii tarafı belli olmusturrr

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle