GÖLPAZARI'NDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ekim 2021 Salı 11:37
74 Okunma
GÖLPAZARI'NDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI
banner15

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.


Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda okulun öğretmeleri Esra Alpaslan, Ayşe Sümeyye Yücel, Merve Bal, Merve Pala Özgültekin, Samet Özgültekin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program büyük eğeni topladı.

Program sonrası bir açıklama yapan Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Altunışık, 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası'nın temasının 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' olarak belirlendiğini ifade ederek, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in doğumuyla dünyayı şereflendirmesinin 1450. yıl dönümü kutladı.

Bizler de bu hafta vesilesiyle Peygamberimizin hayatının nasıl bir ahlak üzerine kurulu olduğunu öğrenmeli ve onun ahlakını örnek almalıyız. Çünkü Yüce Allah'ın sevgisine, hoşnutluğuna ve bağışlamasına gidecek yol Peygamberimizin yolundan gitmektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle