GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERE 'DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE E-TİCARET EĞİTİMİ'

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde genç ve kadın girişimcilere 'Dijital Dönüşüm ve "E-Ticaret Eğitimi' verildi.

06 Kasım 2020 Cuma 13:06
51 Okunma
GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERE  'DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE E-TİCARET EĞİTİMİ'

 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde genç ve kadın girişimcilere 'Dijital Dönüşüm ve "E-Ticaret Eğitimi' verildi.

Bir kalkınma ajansı tarafından finanse edilen 'Kaliteli Girişimci Güçlü Rekabet' projesi kapsamında oluşturulan, yeni işletme kuracak olan ve yeni işletmesini kuran genç ile kadın girişimcilerine yönelik 'Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Eğitimi' düzenlendi.

Pandemiden dolayı Ticaret Bakanlığı ve ve kargo şirketi iştiraki ile video konferans yöntemi ile düzenlenen eğitime çok sayıda girişimci online eğitim aldı. Online bağlantı kuramayan girişimcileri ise tarihi konakta bir araya getirerek eğitim sunumunu yapıldı. Sunumda 'E-Ticaret ve E-İhracat' eğitimleri Osmaneli Belediyesi tarafından uygulamalı olarak düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, “İşletmeler pandemiden dolayı verdiği hizmetleri ve ürettiği ürünleri birebirde alıcı bulamaması nedeni ile satışlarında sorunlar yaşamaktadırlar. İşletmeler, günümüzün ve özellikle içinde bulunduğumuz dönemin gereksinimi olan dijital ortamda e-ticaret ile satışa ihtiyaç duymaktadırlar. İlçemizde kurduğumuz kadın girişimciler kooperatifi ve yeni işletmesini kuracak olan girişimciler, e-ticareti bilmeyen veya kavrayamayan mevcut işletmeler bu eğitim sayesinde hem e-ticaret yapan siteleri, ürünlerini pazarlayabilecek e-ticaret firmalarını, e-ihracat için dünya ile temas kurmayı hem de e-ticarette devlet destekleri hakkında bilgi sahibi oldular" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle