GEBE OKULU 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Bilecik'in Bozüyük Devlet Hastanesi bünyesinde 2014 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden gebe okulu 2019 yılı 3. dönem mezunlarını uğurladı.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 13:12
146 Okunma
GEBE OKULU 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Bilecik'in Bozüyük Devlet Hastanesi bünyesinde 2014 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden gebe okulu 2019 yılı 3. dönem mezunlarını uğurladı.


  Bozüyük Devlet Hastanesi’nde anne adaylarının gebelik döneminde bilgilendirilmeleri amacıyla 2014 yılında açılan gebe okulu hizmet vermeye devam ediyor. Gebe bilgilendirme sınıfı programı ile, 2019 yılı 3. dönem gebe okulu mezunu anne adaylarına katılım belgeleri verildi.
  Bozüyük Devlet Hastanesi gebe okulunda 4 yıldır anne adaylarına doğuma hazırlık eğitimlerine devam etmekte olup, yılda ortalama yüz anne adayına ulaşılarak birebir danışmanlık hizmeti veriliyor. Gebe okulunda, doğuma ve bebeğe hazırlık eğitimleri ile anne adaylarına bilimsel ve güncel bilgiler sunuluyor. Yapılan uygulamalarla verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlanıyor. Okulun amacı doğumla ilgili doğru ve bilinçli kararlar verilmesini sağlamak, sağlıklı, normal doğum yaptırabilmek,doğum sonrası, emzirme ve bebek bakımı konusunda bilgilendirmek ve annelerin hamilelik, doğum ve doğum sonrası dönemini sağlıklı, güvenli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmak olarak belirtiliyor. Anne adayları verilen bu hizmetten dolayı son derece memnun olurken bu hizmetin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle